Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bibeln i konsten

Samtalsgruppen som utforskar bibelberättelser och kyrkans historia, genom konsthistoriens bilder.

Kan vi ana en underliggande teologi i konsten? Eller upptäcka återkommande symbolik? Samtalsgrupp kring konst genom tiderna. I konsten hittas referenser från bibelns berättelser och personer, och blir i sin tur en fördjupning i bibeln och kyrkans historia.

Start 4 september.

Onsdagar, jämna veckor, kl. 18:00

Oscar Fredriks församlingshem

Ingen anmälan behövs. Kom de onsdagar du kan. Gruppens leds av Tove Tronsplass Pettersson. Om du har några frågor, så hör gärna av dig Tove!

Tove Tronsplass Pettersson

Workshop: film!

Nyfiken på att testa stop motion-film? Vi har exprimenterat en del med korta filmer, i Lego exempelvis, under året och forsätter med det i höst. Vill du vara med? Hör av dig till Tove, så kan vi skissa på planer tillsammans!

Arrangemang i närliggande församlingar