Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Babyträffar med babymassage

Spädbarnsmassage ger dig och ditt barn en upplevelse av kontakt, kommunikation, stillhet och välbefinnande.

Massage ger ditt barn bättre kroppskontakt, bättre sömn och vissa delar sägs även hjälpa för oroliga magar. Här får du lära dig att massera ditt barn med klassisk spädbarnsmassage som varvas med massageramsor, sånger och en mysig stund tillsammans.

Höstgruppen är full

Ny kursstart under våren, datum kommer senare

Gruppen är för barn mellan 1-8 månader. Varje grupp träffas 7 gånger. Vi börjar med drop in fika, sen masserar vi och därefter får man stanna kvar och umgås och prata om man vill.

onsdagar kl. 13-14.30

Oscar Fredriks församlingshem

Anmälan och kostnad

Anmälan sker i formuläret nedan. Kursavgift: 250 kr/kurs.

Maria  Fredriksson

Maria Fredriksson