Anpassningar på grund av Covid-19

På grund av Covid-19 (Corona) så ställs nu stora delar av våra verksamheter in men vissa saker kommer att fortsätta precis som vanligt.

Från och med måndagen den 23 mars till och med söndagen den 19 april ställer vi in alla konserter och gruppverksamhet samt vissa gudstjänster i Carl Johans pastorat. Det finns några undantag som kommer att fortsätta som vanligt. Till Carl Johans pastorat hör Carl Johans församlingHögsbo församling, Masthuggs församling  och Oscar Fredriks församling.

Följande gudstjänster kommer finnas kvar

Carl johans församling

Mässa, söndagar kl. 11 i Carl Johans kyrka

Musik vid middagstimmen, onsdagar kl.12 i Carl Johans kyrka

Högsbo församling

Högsbomässan, söndagar kl. 17 i Högsbo kyrka

Gudstjänst/Mässa, söndagar kl. 11 i Kaverös Kyrka

Masthuggs församling

Tisdagsmässan, tisdagar kl. 18  i Masthuggskyrkan

Mässa, söndagar kl. 11 i Masthuggskyrkan

Oscar Fredriks församling

Oscar Fredriksmässa, söndagar kl. 17 i Oscar Fredriks församlingshem

Vad mer finns kvar?

• Vi kommer fortsätta ha kyrkliga handlingar så som dop, vigsel och begravningar.
  • Vår konfirmandverksamhet kommer att fortsätta som vanligt.
  • De inplanerade pilgrimsvandringarna kommer att bli av och det kanske tillkommer några till.
  • Enskilda samtal finns kvar precis som vanligt. Läs mer på din församlings hemsida hur du gör för att boka en tid.
  • Högsbo kyrka och Masthuggskyrkan är öppna dagligen. I viss mån kommer även Carl Johans kyrka vara öppen, håll utkik på Carl Johans facebooksida för den informationen.

Det kan komma att dyka upp ytterligare gudstjänster och verksamheter som vi väljer att genomföra. Håll utkik i kalendern för aktuell information.

Kontakt:

Anders Leitzinger

Kyrkoherde Carl Johans Pastorat

Nyheten är publicerad 19 mars 2020.