Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tisdagsgrupp med Salong

Tisdagsvännerna är en gemenskapsträff i Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar. Vi äter tillsammans och varje träff har ett tema.

Andakt, lunch och program

Tisdagar kl. 12 - 14

Oscar Fredriks församlingshem

Under tiden Oscar Fredriks kyrka renoveras, har vi andakt i stora salen i Oscar Fredriks församlingshem. Andakten börjar klockan 12.00.

Lunchen serveras i salen intill, och efter kaffet förflyttar vi oss till andra stolar inför dagens salong.

Salong med tema

När det är ”Musiksalong” gästas vi ibland av någon av musikerna, och andra gånger sjunger vi själva. Vid ”Här är ditt liv” får vi ta del av någons livsberättelse och i ”Teologisalongen” varvar vi teologiska samtal utifrån kyrkoåret, bibeltexter eller livsfrågor. ”Var dags salongen” tar upp glädjeämnen och svårigheter, samhällsfrågor i stort och smått, av sådant som berör oss.

Vi ser fram emot många goda samtal, god mat och härlig samvaro!

Oscar Fredriks församlingshem

Oscar Fredriks kyrkogata 1