Foto: Ronald Eek

Drop in-vigsel & dop

Har dopet eller bröllopet blivit inställt på grund av pandemin? Vänta inte längre, utan gör det nu! Masthuggskyrkan har öppet för Drop in sista lördagen i april.

Drop in i Masthuggskyrkan

24 april 2021, kl. 13-16

Kom som ni är

En vigsel och ett dop kan se ut på många olika sätt. Vissa gillar att planera och slå på stort, för andra blir alla val ett hinder och gör att det istället inte blir av. När vi nu inte kan samla släkt och vänner kan det ändå vara fint att fira livet och kärleken. Det lilla formatet blir ofta fint och nära. På drop-in räcker det att ni kommer som ni är.

Hur går det till?

Boka tid

Boka en tid genom att maila Marika Palmdahl, eller ringa henne på tel 0706-88 83 26.

När det är er tur möts vi i kyrkan. Där väljer ni en psalm eller musikstycke från en lista som vi har förberett. Vi antecknar era namn och personuppgifter så att vi sedan kan registrera dop eller vigsel.

legitimation / hindersprövning

Ni behöver ta med giltig legitimation och vid vigsel en giltig hindersprövning från Skatteverket i Sverige. Minst en av er behöver vara medlem i Svenska kyrkan. (Det kan du bli på plats om du inte redan är det.)

Marika  Palmdahl

Marika Palmdahl