Drop-in – vigsel och dop

Drop-in fredag 9 augusti för vigsel och dop vid Masthuggskyrkan under Gothenburg culture festival.

Fredag 9 augusti, 17-19

Varför inte passa på att gifta er, eller kanske är det dopet som hägrar? Under Gothenburg Culture Festival anordnar Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar drop-in på Masthuggsberget utanför kyrkan.

Drop-in vigsel och/eller dop kostar ingenting, och du behöver inte anmäla dig i förväg. Församlingen står för präst, musik och plats. Präster och musiker är på plats för er mellan 17-19. Välkomna!

Går det att boka tid INNAN?

Nej, det är bara drop-in som gäller. Kom gärna i god tid, viss väntan kan förekomma.

För bröllop

Ni behöver ta med giltig legitimation och giltig hindersprövning från Skatteverket i Sverige. Minst en av er behöver vara medlem i Svenska kyrkan.

HUR SKAFFAR VI EN HINDERSPRÖVNING?

Ni ansöker om hindersprövning hos Skatteverket. Det är viktigt att ni lämnar in er ansökan till Skatteverket i god tid före vigseln, utan den på plats kan vi inte hjälpa er.

För dop

Du behöver ta med personnummer på den som ska döpas och båda vårdnadshavarnas underskrift, om den som ska döpas är under 18 år. Vid barndop behöver ni också ta med legitimation för barnets samtliga vårdnadshavare, vid vuxendop legitimation för dig som ska döpas.

Har du några frågor? Kontakta Joakim!

Joakim  Thoresson

Joakim Thoresson