Foto: Brett Jordan on Unsplash

Allhelgona i Masthuggskyrkan

Kyrkan är öppen längre under allhelgonahelgen och vi firar gudstjänst både i och utanför kyrkan.

Längre öppettider

Masthuggskyrkan har öppet extra länge under allhelgona, med personal på plats om du vill prata med någon. Välkommen in för att tända ett ljus, be en bön eller bara sitta en stund!

Lördag 31/10 kl. 11-17
söndag 1/11 kl. 11-17

Lördag 31 oktober

mässa kl. 11

I gudstjänsten ber vi, sjunger, delar bröd och vin och tar del av bibelns berättelser. Det som du bär på - ditt liv, får ta plats i ett större sammanhang av tro och hopp.

Präst: Marika Palmdahl, musiker: Berit Palmgren W.

Pilgrimsvandring ”Från öst till väst” kl. 11 – 17

Foto: Ikon

Vandring från Östra till Västra kyrkogården på Alla helgons dag.
Anmälan senast 23 oktober till gbg.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se  Läs mer på Pilgrimsvandring i Göteborg.

Söndag 1 november

musik- & Minnesgudstjänst kl. 15

Vi samlas till gudstjänst och ljuständning för dem vi som vi har förlorat. Det som du bär på - ditt liv, får ta plats i ett större sammanhang av tro och hopp.

Präster: Anna Österberg och Marika Palmdahl, musiker: Berit Palmgren W.

MUSIK- & MINNESGUDSTJÄNST KL. 17 - utomhus

Vi samlas utanför kyrkan och minns dem som vi har förlorat.

Präster: Anna Österberg och Marika Palmdahl, musiker: Berit Palmgren W.

Kyrkan vid sorg