Interiör bild från Masthuggskyrkan med tavla av Mats Hermansson i fokus.
Foto: Malin Lingnert

Kristen meditation

Meditation som påverkar både kropp och själ och sker i total tystnad tillsammans. Inga förkunskaper behövs.

Tystnad och stillhet

Meditationen är en trygg och långsam metod för att öppna upp dig själv och din relation med Gud. Sittställningen, andningen och tankens inriktning hjälper dig att komma in i stillheten. Vi lär oss tillsammans, så du behöver inte ha några förkunskaper.

Onsdagar jämna veckor, under perioden 23 februari - 18 maj
kl 19.30 - 19.50

Masthuggskyrkan

Kom gärna från 19.15 när kyrkan öppnar, så har vi en stund att samla oss innan vi startar meditationen. Vi börjar med en kort introduktion. Meditationens huvuddel är tystnad under 20 min.

Ingen anmälan.

Vandrare som på ett högt berg som håller upp händerna i luften.

Heldagsvandringar

Längs havet, i skogen, åt väster och öster... Följ med på dagsvandringar med Pilgrimscentrum!

Tisdagar i Masthuggskyrkan

Mingelkväll för pilgrimer, bokcirkel, inspiration att odla... Programmet för tisdagskvällarna varierar från vecka till vecka, välkommen hit och upptäck något nytt!

Illustration av svarta och röda geometriska bitar som formar ett hjärta.

Nyfiken Gud

Vi utforskar kristen tro genom att dela och prova tankar tillsammans. Vi ses på tisdagar!

Filmträffen

En känsla, en person och en scen är startpunkten för samtalet i filmgruppen. Tala film – tala liv!

Drömgrupp

Är drömmar en slump av händelser eller ett tecken på något? Här arbetar vi kreativt med våra egna drömmar i en trygg miljö.

Gudstjänster

Det som du bär på - ditt liv, får ta plats i ett större sammanhang av tro och hopp.

Musik och körer

I Masthuggs församling har vi ett växande körarbete och ett brett utbyte av musikgudstjänster och konserter med varierad musik.

Masthuggskyrkan

Kyrkan är öppen varje dag, året om. Välkommen in!