Pilgrimsvandring på Katarinaleden. Riseberga - Vadstena 18-24 maj 2020.

Ledarutbildning på Orust

Nyfiken på att leda och planera pilgrimsvandringar? I den här helgkursen får du både teoretiska och praktiska kunskaper.

Pilgrimsledarutbildning på Orust

16 – 18 oktober

Pilgrimscentrums egen utbildning som blandar teoretisk och praktisk kunskap om att vara pilgrim och att leda vandringar. Vi kommer vandra på Orust pilgrimsleder. Vi samlas fredag efter lunch och avslutar söndag kväll.

Det enda som krävs för att delta är att du vill ta ett steg fram som pilgrim, och vara med och leda en eller flera pilgrimsvandringar under 2021.

Helgen är kostnadsfri för dig som vill delta.

Anmälan senast 1 oktober.

Ditt engagemang skapar nya vägar

Att vara pilgrimsledare är ett givande och roligt uppdrag, som går att skräddarsy så att det passar dina förutsättningar. Har du idéer till framtida vandringar, kurser eller gäster? Välkommen hit! Med ledare som har olika erfarenheter och intressen kan vi erbjuda en variation av vandringar och teman.

Anmälan

Boka plats genom att kontakta oss antingen via mail eller på telefon. Ange vilket arrangemang det gäller, ditt namn och mobilnummer. Välkommen!

Skicka e-post till Pilgrimscentrum

Telefonnummer: 0737-73 86 50