Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hantverksträff

Under hantverksträffen arbetar vi praktiskt och hjälper församlingen med sånt som behöver fixas. Det kan handla om att klä om stolar, sy gardiner, laga saker som gått sönder, göra rekvisita till påskvandringar eller tillverka Masthuggsängeln. Alla kan göra något - kom och bidra med det du kan!

För dig som är intresserad av att göra något praktiskt så finns dessa träffar. Församlingen är alltid i behov av hjälp med de praktiska små saker.

Saker som skapas under träffarna kan ibland gå till försäljning under församlingens samlingar till exempel adventsmarknaden.

Diakon Annika Delemark håller i gruppen och samlar den ett par gånger per termin. Vill du vara med och arbeta praktiskt för församlingen, kontakta Annika.

Annika Delemark

Masthuggs församling

Mer om Annika Delemark

Annika har samtal (i grupp eller enskilt) och handlägger fondansökningar.