Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Enskilt samtal

Ibland kan vardagen kännas tung. Som kyrka vill vi finnas för dig i alla lägen. Om du önskar samtalsstöd finns församlingens präster och diakon som erbjuder enskilda samtal. Samtalen är kostnadsfria, och prästen/diakonen har tystnadsplikt.

Bild: Magnus Aronsson / IKON

Du kan ta kontakt direkt med personen du vill samtala med, eller ringa till receptionen som kan hänvisa dig till rätt person. Nedan listas Masthuggskyrkans präster och diakon, och deras kontaktuppgifter.

Annika Delemark

Annika Delemark

Masthuggs församling

Diakon

Joakim  Thoresson

Joakim Thoresson

Masthuggs församling

Präst

Marika  Palmdahl

Marika Palmdahl

Masthuggs församling

Församlingsherde

Andra samtalskontakter

Jourhavande präst

Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.Telefonjouren är öppen 21.00 - 06.00 varje natt, chatten 20.00-24.00. Den som hör av sig får tala med en präst i Svenska kyrkan som har ett särskilt uppdrag och utbildning att tjänstgöra i jouren. Prästerna har tystnadsplikt. Både prästen och den som ringer är anonyma för varandra.
Kontakta jourhavande präst

Kyrkans Jourtjänst

Kyrkans Jourtjänst är dels en samtalsjour inom Svenska kyrkan i Göteborg, dels en samtalsmottagning som erbjuder individuell psykoterapi. Till samtalsjouren kan du ringa (Jourtelefonen) eller skriva (webbtjänsten SOS-brevlådan). Jourtelefonen har öppet vardagar 13-21 och lör-sön-helgdagar 16-21. SOS-brevlådan är tillgänglig dygnet runt, med svar inom 72 tim.

De som svarar i samtalsjouren är vanliga medmänniskor, utvalda och utbildade för uppgiften. På psykoterapimottagningen möter du en anställd terapeut. Samtalen är tidsbokade och avgiftsbelagda. Läs mer!

Kyrkans Familjerådgivning i Göteborg

Familjerådgivning är till för par och familjer med samlevnadsproblem. Ring och beställ tid på telefonnummer 031-15 53 50, telefontid mån-torsdag 9-10. Läs mer!

Stadsmissionens Samtalsmottagning för unga

(tidigare KUM, Kyrkans Ungdomsmottagning)

Vi erbjuder rum för samtal för unga mellan 14-25 som själva känner att de behöver prata med någon. Till oss kan du komma när livet känns svårt eller förvirrande. Vägen ut ur en låst situation kan vara att försöka börja prata om den.

Vår viktigaste uppgift är att lyssna på dig och erbjuda trygga former för samtalen. Meningen är att du skall kunna ta dig själv på allvar och söka dina egna svar.

Varje samtal är 45 minuter och du kan komma regelbundet under en kortare eller längre tid. Vi som arbetar här är kuratorer och präster. Samtalen är kostnadsfria och du kan vara anonym om du vill.
Kontakta Stadsmissionens samtalsmottagning för unga