Drömgrupper

Är drömmar en slump av händelser eller ett tecken på något? Här arbetar vi kreativt med våra egna drömmar i en trygg miljö.

Verksamheter i höst?

Med anledning av de restriktioner som gäller på grund av corona-pandemin och ombyggnation i kyrkan, är det än så länge oklart hur höstens verksamheter kommer att se ut. När vi vet uppdateras hemsidan med inbjudan till dig att delta. Har du frågor så hör gärna av dig!

Kyrkan är öppen som vanligt och vi firar gudstjänst varje vecka. Välkommen hit!

Drömarbete enligt Montague Ullman-metoden

I bibeln skrivs det mycket om drömmar, men vad betyder då alla drömmar man har? Masthuggskyrkans drömgrupper arbetar utifrån Montague Ullmans grundprinciper: Trygghetsprincipen och Upptäcksprincipen. De handlar om att skapa trygghet i gruppen och värna deltagarnas integritet, samt en gemensam vilja att förstå och utforska drömmens värld. Gränserna skapar ett ramverk, som ger frihet att våga leka och ta ut svängarna.

Montague Ullman är psykiater och psykoanalytiker, som grundat Drömlaboratoriet vid Maimonides Medical Center, NY. Ullman har skrivit flera böcker i ämnet och räknas som en av världens främsta drömforskare.

Drömgrupp - dagtid

Intresset för att delta i drömgrupp är stort och därför startas ytterligare en grupp.

Anmälan krävs.

ondagar kl. 10

Masthuggskyrkans Annex

Kvällsmässa

Tisdagar kl. 18

Varje vecka firar vi en enkel pilgrimsmässa där det som du bär på - ditt liv, får ta plats i ett större sammanhang av tro och hopp. Välkommen in!

Anmälan till Drömgrupp görs till Annika!

Annika Delemark

Masthuggs församling