Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Drömgrupp

Är drömmar en slump av händelser eller ett tecken på något? I bibeln skrivs det mycket om drömmar, men vad betyder då alla drömmar man har? I denna grupp arbetar vi kreativt med våra egna drömmar i en öppen miljö. Anmälan behövs.

Drömgruppen träffas tisdagkvällar i Masthuggskyrkans Annex. Vi arbetar kreativt med våra egna drömmar enligt Montague Ullmanmetoden.

Anmälan behövs för att vara med. Anmäl dig till Annika, kontaktinformation nedan.

Annika Delemark

Masthuggs församling

Mer om Annika Delemark

Annika har samtal (i grupp eller enskilt) och handlägger fondansökningar.