Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kristen djupmeditation

Meditation som påverkar både kropp och själ och sker i total tystnad tillsammans. Inga förkunskaper behövs.

Djupmeditationen är en trygg och långsam metod som tränar vår vilja och uthållighet. Sittställningen, andningen och tankens inriktning hjälper oss att komma in i stillheten.

Vi inleder med en kort avspänning och går sedan in i tystnad under femton minuter, därefter en tyst vandring i kyrkan under fem minuter, för att sedan avsluta med femton minuterns tystnad. Vi lär oss tillsammans, så du behöver inte ha några förkunskaper.

Höstens första meditation är den 18 september!

Onsdagar kl 18.45

Masthuggskyrkan

Ingen anmälan. Själva meditationen startar 19.00.

Meditation och retreat i andra delar av Carl Johans pastorat