Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Annat stöd

Välkommen att kontakta Svenska kyrkan när du vill prata med en präst eller en diakon. Du behöver inte vara kristen eller medlem i Svenska kyrkan och det kostar ingenting. Nedan listas några av insatserna Svenska kyrkan kan erbjuda.

Välkommen att kontakta Svenska kyrkan när du vill prata med en präst eller en diakon. Du behöver inte vara kristen eller   medlem i Svenska kyrkan och det kostar ingenting.

Samtalsstöd

Välkommen att kontakta Svenska kyrkan när du vill prata med en präst eller en diakon. Du behöver inte vara kristen eller medlem i Svenska kyrkan och det kostar ingenting.

Ingen har rätt att utnyttja dig för att tillfredsställa egna känslomässiga behov. Om du har blivit utsatt för ett övergrepp i ett kyrkligt sammanhang kan du få stöd från någon av våra kontaktpersoner. De finns över hela landet.

Stöd efter sexuella övergrepp

Svenska kyrkans familjerådgivning är till för dig som har problem i någon av dina nära relationer. Ett samtal kan ge möjlighet till förändring och förståelse.

Familjerådgivning

Är du ny i Sverige? Välkommen till Svenska kyrkan! Vi erbjuder dig stöd i det svenska samhället genom gemenskap, aktiviteter och rådgivning.

Du som är ny i Sverige