Kontakt

Högsbo församling Besöksadress: Bankogatan 61, 41480 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316620 E-post till Högsbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vi ändrar gudstjänsttid i Högsbo kyrka till 17.00

Från och med 2:a advent, 9 december, är det gudstjänst 17.00 i Högsbo kyrka Denna förändring gör vi för att öka möjligheten att ta del av den församlingsgemenskap som finns i Högsbo församlings två kyrkor och finnas där för de som inte kan komma på förmiddagen. Vi får också större kontinuitet i gudstjänsttider.

Föredrar du 11-gudstjänst på söndagar? Varmt välkommen till Kaverös kyrka, som har kvar den tiden! Eller varför inte gå på båda?

Från söndagens gudstjänst utgår en kraft och en inspiration som kan bära veckans arbete och gemenskaper. Vi påminns om att där två eller fler är samlade i Jesus namn, är Gud alltid med oss och vi med Gud. Vi sätts in ett sammanhang av andra människor, generationer och kulturer som sökt Gud under kyrkans valv.

I samband med den nya gudstjänsttiden i Högsbo kyrka börjar vi använda den nya kyrkohandboken*.
*En kyrkohandbok är en bok med ordningar för gudstjänster och kyrkliga handlingar.

Vi prövar gudstjänsttid 17.00 under ett år och utvärderar löpande i församlingen hur det fungerar.

Välkommen på gudstjänst i Högsbo kyrka 17.00 och Kaverös kyrka 11.00