Kontakt

Högsbo församling Besöksadress: Bankogatan 61, 41480 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316620 E-post till Högsbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

S:t Olavsgården

S:t Olavsgården ligger på Styrsö i Göteborgs södra skärgård ett par minuter från en fin badplats och knappt tio minuter från färjan. S:t Olavsgården är en lägergård som drivs av Carl Johan, Högsbo, Oscar Fredrik, och Masthuggs församling. Gården kan hyras av församlingar, företag och enskilda personer.

S:t Olavsgården är ett tvåvåningshus som är anpassat för 27 personer. Kök och vardagsrum ligger i bottenvåningen, där finns även en jungfrukammare med en våningssäng. Övriga sovrum med 23 sängplatser ligger på ovanvåningen. Det fristående huset på gården hyrs inte ut. Det finns ingen TV, dvd/video eller radio i huset.

Köket är utrustat för 27 personer. Det finns två spisar med varmluftsugnar, en storköksdiskmaskin som huset håller med maskindiskmedel till.

Intill huset finns det en ramp vilken gör det möjligt att komma in med barnvagnar och rullstolar i husets bottenvåning. Det finns även en handikapptoalett.  För övrigt är huset inte handikappsanpassat. Huset är heller inte allergisanerat. Huset är omgivet av en stor tomt med en stor gräsyta på ena sidan av huset och en mindre på andra sidan. Det finns en stor uteplats med tak och uppmurad öppen spis med grill. På uteplatsen finns plats för 25 personer.

S:t Olavsgården hyrs ut dygnsvis, från kl 11.30 till kl 10.30 dagen efter.

Hyrespriser:

Församlingar, ideella föreningar samt skolor och förskolor
April – september 3500 kr/dygn
Oktober – mars 3000 kr / dygn Gården hyrs endast ut dygnsvis.

Privatpersoner
April – september 4000
Oktober – mars 4000

Företag
April – september 5000
Oktober – mars 5000

Hitta hit

Till Styrsö och S:t Olavsgården åker man kollektivt. Båtarna utgår från Saltholmens brygga.
Adressen till S:t Olavsgården är:
Kallbadsvägen 9, 430 84 Styrsö

Bokning sker hos Högsbo församling.

För att komma i kontakt med oss i Högsbo församling kan du ringa
031-731 66 20, säkrast vardagar 09.00-12.00,
eller skicka mail till hogsbo.forsamling@svenskakyrkan.se