Kontakt

Högsbo församling Besöksadress: Bankogatan 61, 41480 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316620 E-post till Högsbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Soppluncher i Kaverös kyrka

Varannan torsdag, jämna veckor kl. 12.00.

”Att koka soppa på en spik… ”, ja riktigt så enkelt är det inte, men under åren har vi samlat på oss en hel del sopprecept som vi använder på våra Soppträffar i Kaverös.
Att få dela gemenskap med andra är en viktig ingrediens i våra liv, men också maten har en stor betydelse. Kanske smakar maten bättre i gemenskap med andra?

Varannan torsdag (jämna veckor) samlas vi kl. 12 och delar samtal, läser något intressant och njuter av en tallrik god soppa. kostnad 30 kr.

Det finns plats för dig också!