Kontakt

Högsbo församling Besöksadress: Bankogatan 61, 41480 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316620 E-post till Högsbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sommarmusik i Högsbo

Eva-Lotta Hultman,Siobhan Miller, Johan Stengård, Lars Jansson Trio, Anna-Lotta Larsson gästar Högsbo!

Siobhan Miller med band (UK)

Tisdag 31 juli kl 19 Högsbo kyrka

Siobhans själfulla tolkningar av den skottska traditionella folksången har fått stor uppmärksamhet, hon har vunnit bland annat titeln Årets sångare och artist i sitt hemland. Siobhans senaste album har nominerats flertalet gånger.

Kompband bestående av James Grant – gitarr och sang, Ewan Vernal – Dubbel bass, James Macintosh-slagverk, Donald Shaw – piano, Rhodes och harmonium.

Missa inte denna genuina folkmusikkväll.

Johan Stengård - Thank you for the music

Tisdag 7 augusti kl 19 Högsbo kyrka

När Johan spelar på sin saxofon så är det som om han berättar en historia där tonerna blir till ord, känslor och bilder.

Johan är en av Sveriges mest uppskattade instrumentalsolister, med ett hundratal konserter per år i Europa, USA och Kina. Johan har spelat med Michael Bolton, ABBA, Celine Dion, Tomas Ledin, Jan Malmsjö, Sammy Davis J:r mfl.

Johan Stengård – saxofon. George Keczán – flygel

Jazz i augustikvällen med Lars Jansson Trio

Tisdag 14 augusti kl 19 Högsbo kyrka

Jazzproffessorn, stipendiaten- och flerfaldige kulturpristagaren Lars Jansson gästar Högsbo kyrka med sin trio.

Största delen av musiken är original komponerade av Jansson plus musik från The American Songbook. Fokus på melodisk improvisation och en stark rytmisk grund.

Lars Jansson Trio bestående av Lars Jansson piano, Thomas Fonnesbaek bas, Paul Svanberg trummor.

Sensommarkväll med Anna-Lotta Larsson

Tisdag 21 augusti kl 19 Högsbo kyrka

Anna-Lotta Larsson närmar sig 40 år som artist och började sin karriär med Anna i Värmlänningarna. Den rollen var också hennes genombrott för den stora TV-publiken 1980.

Karriären har fortsatt med teater, film och i huvudsak musik som soloartist eller i samarbete med exempelvis Björn Skifs, Ronny Eriksson, Johan Stengård och Göran Fristorp. Hon har även varit svensk röst i flera tecknade Disneyfilmer.

2017 släppte Anna-Lotta sin 13:e soloskiva Lovsång till kärleken.

Sång: Anna-Lotta Larsson. Vid flygeln Andreas Landegren.

Alltid fri entré.
Frivillig kollekt till Högsbo församlings
musikverksamhet välkomnar vi med tacksamhet.

I samarbete med Sensus.

George Keczan