Barn som umgås och kramas.
Foto: IKON

Korinterna

Gillar du att sjunga, måla och leka? Då är Korinterna något för dig! För dig som går i förskoleklass – åk.3.

Rekommendationer under Covid-19

Oavsett verksamhet följer vi regeringens och Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer som gäller för att begränsa smittspridningen av Covid-19. Håll avstånd och stanna hemma om du inte känner dig frisk.

För aktuella verksamheter se kalendern. Hör gärna av dig till vår reception om du har några frågor.

I sång och lek

Med fantasi och rörelse lär vi oss på ett lekfullt sätt hur vi sitter och står när vi sjunger, hur man följer dirigenten och sjunger tillsammans i kören. Vi har skapande verksamhet tillsammans och provar olika material och tekniker. Vi sjunger upp ett par gånger varje termin. För mer information och anmälan kontakta Katarina Solén Hiller.

Tisdagar kl. 14–16.30

Högsbo kyrka

Hitta till Högsbo kyrka.

Till dig som är förälder

Vi hämtar barnen ungefär kl. 14 på Västerhedsskolan, Skytteskolan och Flatåsskolan och promenerar gemensamt till Högsbo kyrka. I kyrkan serverar vi ett enkelt mellanmål som start på eftermiddagen och har alltid fruktstund som avslutning.

Kontakt och anmälan

Katarina Solén Hiller