Kontakt

Högsbo församling Besöksadress: Bankogatan 61, 41480 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7316620 E-post till Högsbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

23 november - Glänta, en dag i stillhet.

En möjlighet att ta en paus i det vanliga, att andas djupt en stund.

Kanske behöver du en paus mitt i det vanliga, en möjlighet att andas djupt en stund.
Glänta är en dag då du får möjlighet att stanna upp och reflektera över livet. En dag i tystnad när annat än orden får tala.

I början av dagen finns möjlighet att möta sig själv genom bildskapande, vandring, musik, skrivande… (olika från gång till gång). Efter lunchen är tiden din egen – för tystnad, vila, läsande, promenad…

Dagen börjar och slutar gemensamt.

Glänta-dagarna hålls ca två gånger per termin. För frågor och anmälan kontakta Sara (se kontaktuppgifter nedan).

Allt talar
Om att få syn på det osynliga

23 november kl. 10-17 i Högsbo kyrka

En dag i stillhet då vi närmar oss livet och oss själva genom bildskapande.
Karolina Gustavsson och Sara Melin medverkar.

I priset 100 kr/person ingår fika och lunch. Hör av dig om avgiften är ett hinder.

Anmälan: senast 8 november till Sara (se kontaktuppgifter nedan)

Sara Melin

Högsbo församling