Kontakt

Högsbo församling Besöksadress: Bankogatan 61, 41480 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316620 E-post till Högsbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Drop in-dop

13 oktober 10.00-14.00 i Högsbo kyrka. För barn, ungdomar och vuxna! Vi bjuder på korv & bröd, tårta, saft och kaffe/te

Lördagen 13 oktober 10.00-14.00, har vi drop in-dop här i Högsbo kyrka. Dopet som varken behöver göras så stort, eller så märkvärdigt som det ibland kan tyckas vara.

Kanske snarare ord som tacksamhet, glädje och förväntan målar något av vad ett dop kan vara. Ni kommer när det passar er under dagen. Här är allt färdigt. Vi har  dukat med korv & bröd, tårta, saft och kaffe/te. Allt som hör till.

Här finns också dopklänning, skötbord, präster och duktig musiker. Vår expedition är öppen under lördagen så att ni får både dopbevis och fadderbrev. Naturligtvis får alla nydöpta också en fin ljusstake i keramik med namn, datum och dopljus.

Vi har gott om plats för er, familj och era vänner. Om ni vill höra av er innan 13 oktober, kanske fråga eller bestämma nåt så är det bara att ringa så bokar vi en tid som passar. Annars är det bara att komma hit, det behövs ingen föranmälan eller intyg.

Väl mött, gammal som ung.

Enkelt eller lite merhögtidligt med fin musik, kanske en vän, ett syskon, som läser nåt, ni väljer det som passar just er.

Vi tror att den 13 oktober 2018 kommer att bli till en glad, högtidlig och festlig dag i Högsbo kyrka.

Har du några frågor eller funderingar,
kontakta Katarina Karlsson tel. 0317316620, Högsbo församling

Varmt välkommen