Kontakt

Högsbo församling Besöksadress: Bankogatan 61, 41480 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316620 E-post till Högsbo församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Diakonalt arbete i Högsbo församling

Diakonimottagning

Finns i samma byggnad som receptionen, Bankogatan 61.

Öppettider: måndag, onsdag, fredag 09.30-11.00

Diakonalt arbete. Gemenskap i Kaverös kyrka.

Carina Lantz Helander är diakon i Kaverös kyrkas distrikt, Orkestergatan 4. Kontaktuppgifter finns nedan.

Vi vill vara en plats där vi får mötas som medmänniskor och dela en bit vardag tillsammans. Här ryms hela livet, både glädje och sorg.

Varje människa har sin berättelse att berätta och i samtal med någon annan kan livet få en ny dimension. Ensamheten kan ibland förlama oss och då behövs goda mötesplatser.

Varje torsdag, under terminerna, händer det något kl. 12 i Församlingshemmet; varannan vecka är det gemenskapssamling med något intressant och underhållande program och varannan vecka bjuds det på en god tallrik soppa med högläsning.

Det finns också möjlighet till enskilda samtal och hembesök, naturligtvis under tystnadsplikt!

Carina Lantz-Helander

Högsbo församling