Korinterna

Gillar du att…. Sjunga? Måla? Pyssla? Baka? Leka?Träffa kompisar? ….och är mellan 7 och 9 år. Då är Korinterna något för dig!

Barn <3 tisdag

Gillar du att göra saker ihop med andra - sjunga, måla, prata, fika?
Anmäl dig till Katarina Solén Hiller
Tisdagar kl. 14.30-16.30, F-klass - åk 3 träffas i Korinterna.
Tisdagar kl. 15.30-16.30, åk 4-6 träffas i Ten to Teens.

Tisdagar i Högsbo kyrka kl. 14–16.30.

Till föräldrar:

Carina hämtar barnen på Västerhedsskolan kl 13.50 och åker spårvagn till kyrkan. OBS spårvagnskortet måste vara med! Katarina hämtar barnen på Flatåsskolan kl 14 och promenerar tillbaka.

I kyrkan ordnas ett enkelt mellanmål.

Vi brukar börja 14.30, oftast med sång och efter det blir det pyssel, lek och avslutande fruktstund. Klockan 16.30 hämtar ni barnen i kyrkans suterrängplan. Vi kan inte ta barnen tillbaka till fritids.

Ett par gånger per termin sjunger vi upp i kyrkan. På våren blir det musikal och annat roligt.

Kostnaden för en termin är 175 kr. Välkommen att anmäla ditt barn eller ställa frågor, hör av dig till Katarina: katarina.solenhiller@svenskakyrkan.se

tisdagar kl. 14-16:30

Katarina Solén Hiller