Tonårshjärtan

Stärk relationen till ditt barn genom att dela erfarenheter med andra föräldrar i området.

Hjärta och hjärna

Att vara förälder till en tonåring är inte alltid det lättaste. Att stå ut med en hel del oro ingår, men när är det onormala normalt och när är det läge att gräva? Hur gör andra för att prata med sin tonåring på ett sätt som faktiskt fungerar? Ett samtal som når både hjärtat och hjärnan. Att träffa och byta erfarenheter med andra tonårsföräldrar kan vara en utmärkt start!

Samtal, expertis och nätverk

Vi vill bjuda in dig till samtalsträffar som syftar till att stärka dig som tonårsförälder och relationen till ditt barn, samt skapa nätverk med andra föräldrar i området.
Er gemensamma nämnare är att ni alla är föräldrar till barn som deltar/deltagit som
konfirmand i Carl Johans pastorat.

Till träffarna bjuds utomstående gäster in som är kunniga inom angelägna ämnen, exempelvis trygghet på nätet, relationer inom familjen, droger/alkohol.

Sex träffar under 20/21

I början av varje träff serveras enkel kvällsmat innan vi drar igång kvällens tema.

angivna datum, kl. 18 – 21

Carl Johans församlingshem

8 oktober, 12 november, 29 –30 januari (övernattning), 25 februari, 18 mars och 8 april.

Kostnad: 30 kr/tillfälle för mat, 500 kr för övernattningen.

Anmälan

Vi hoppas att du tycker att detta låter roligt och givande! Anmäl dig till Åsa Dungården senast 24 september. Har du frågor kring upplägg eller innehåll så hör bara av dig!

Verksamheten görs med stöd av Sensus studieförbund och Västra Götalandsregionen.

Åsa Dungården

Församlingspedagog - pilgrimscentrum