Dörren till Carl johans kyrka står på glänt. Det lyser inne i kyrkan. Det är mörkt utanför.
Foto: Olof Björkman

Söndagsöppet

Välkommen in i Carl Johans kyrka på söndagar för att prata och fika, eller bara vara.

Öppen kyrka och kaffe

Söndagar från 12.30, Carl Johans kyrka.

På söndagar är Carl Johans kyrka öppen från kl. 12.30. Hur länge det är öppet varierar. När det står en skylt nedanför trappan är kyrkan öppen. Vill du så stannar du för en kopp kaffe och en pratstund med någon av församlingens söndagsvärdar.

Barn är välkomna att gå på upptäcktsfärd i kyrkan och leta efter kyrkfiluren som har gömt sig på olika platser i kyrkan.

Kyrkfiluren på väggen i entrén till Carl Johans kyrka.

Kyrkfiluren

Filuren har gömt sig på olika platser i Carl Johans kyrka. Kan du hitta den?

Drönarbild av Carl Johans kyrka.

Carl Johans kyrka

På toppen av Sågberget vid Carl Johans kyrkoplan står Carl Johans kyrka. Invigd 1826 av biskop Carl Fredrik af Wingård.

Öppna förskolan Kungsladugårds kyrka

Kyrkan är öppen för alla som vill kika en stund! Träffa andra som också bor i området, fika, tänd ett ljus eller bara pausa.

Treans spårvagn passerar utanför Carl Johans kyrka en solig sommardag.

Hållplats Carl Johan

Musik vid middagstimman, gemenskapsträff, litteraturläsning och sopplunch.

Vi firar gudstjänst i Carl Johans kyrka varje söndag kl. 11. Välkommen!

Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström står i en trappa. Ljuset från ett fönster lyser upp från vänster.

Ingen hinner fram

Podcast om kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik, med Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström.

En barngrupp med föräldrar sitter på golvet i Carl Johans kyrka. En lila duk flyger i luften.

Verksamhet för barn

Oavsett ålder eller intresse så har Carl Johans församling förhoppningsvis något som passar ditt barn.

Verksamhet för ungdomar

Ungdomsverksamheten ligger i Carl Johans församlingshem och i Sjömanskyrkan.