Foto: Malin Lingnert

Öppna förskolan Kungsladugårds kyrka

Kyrkan är öppen för alla som vill kika en stund! Träffa andra som också bor i området, fika, tänd ett ljus eller bara pausa.

Öppen kyrka med öppen förskola

Tisdagar och torsdagar, kl. 10–12

Kungsladugårds kyrka

Välkommen till Kungsladugårds kyrka! Träffa andra som också bor i området, fika och lek. Kyrkan är öppen för den som vill titta in, tända ett ljus eller bara pausa en stund.

Sista tillfället för vårterminens öppna förskola är den 31 maj. Glad sommar!

Öppna förskolor i närliggande församlingar

Öppen förskola

Välkomna alla barn 0–5 år i sällskap av vuxen.

Ett litet barn på öppna förskolan suttar på tummen och håller i en blå plastring.

Öppen förskola

Välkommen till en avslappnad, trygg och lekfull miljö. För barn 0–5 år i vuxens sällskap.

Babyrytmik på golvet i Carl Johans kyrka.

Babyrytmik i Kungsladugård

Musik, rörelse och kontakt stimulerar barnets utveckling och stärker även kontakten mellan förälder och barn.

Ett barn i randig tröja som spelar på en blockflöjt i trä.

Barnkör och blockflöjtsundervisning

I Kungsladugårds finns körer för barn och ungdomar som gillar och sång och musik. Här finns också en grupp i blockflöjt.

Två barn tänder ljus vid ljusbäraren i kyrkan.

Små och stora-gudstjänst

Gudstjänst där barn är extra välkomna!

Dop

I dopet berättas om Guds kärlek till varje människa och om en gemenskap över hela världen. Döpas kan man när som helst i livet, som barn, ungdom eller vuxen.

Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström står i en trappa. Ljuset från ett fönster lyser upp från vänster.

Ingen hinner fram

Podcast om kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik, med Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström.

Ringar på vattnet i en stilla sjö.

Samtalsmottagning

Du kanske skulle prata med någon? Något har hänt i livet; en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera. Boka tid hos oss!

Musikgudstjänster

Musik på Klippan i St:a Birgittas kapell och musikgudstjänster i Carl Johans kyrka.

Verksamhet för ungdomar

Ungdomsverksamheten ligger i Carl Johans församlingshem och i Sjömanskyrkan.