Orden Han, Härskare, Fader, Domare och Herre är ersatta med orden Hon, Livgiverska, Moder, Vän och Befriare.

Krista-gudstjänst

En enkel gudstjänst på feministteologisk grund.

Feministisk gudstjänst

Krista-gudstjänsten är en enkel gudstjänst på feministteologisk grund. Den arrangeras av Forum för feministisk gudstjänstutveckling i samverkan med Carl Johans församling.

Håll koll i kalendern för aktuella datum! Ibland är gudstjänsten digital, ibland i S:ta Birgittas kapell!

13 novemeber 2021 - #Vardeljus

En dag om kristen feminism med fokus på metoo-uppropet och #Vardeljus. Seminarium och panelsamtal i Carl Johans församling.

Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström står i en trappa. Ljuset från ett fönster lyser upp från vänster.

Ingen hinner fram

Podcast om kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik, med Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström.