Dödscafé

För dig som vill träffa andra och prata om döden. 3 november kl 18.30-20.00 i Carl Johans kyrka.

På ett dödscafé fikar vi och pratar om döden. Om olika aspekter av döden. Rädslor, förhoppningar, tankar och drömmar. Deltagarna styr själv ämnena och samtalet.

Det är inte alltid lätt att prata om döden i sina vanliga kretsar. Alla känner sig i inte bekväma i det och det kan vara svårt att veta var en ska börja. Här får vi mötas på lika villkor med möjligheten att tala öppet och ärligt om döende och död. Alla är välkomna, oavsett konfession, religion eller trosåskadning.

Death Café är en global rörelse där människor möts på lika villkor för att öppet och ärligt tala om döende och död över en kopp kaffe och kaka, för mer info se Deathcafe.com

Träffen är kostnadsfri och öppen för alla. Finns endast ett begränsat antal platser. Anmäl dig i formuläret nedan.

Kaffe och något litet tilltugg serveras vid träffen.

För frågor eller information kontakta Ia Hamnered

Ia Hamnered