Ett barn i randig tröja som spelar på en blockflöjt i trä.

Barnkör och blockflöjtsundervisning

I Kungsladugårds finns körer för barn och ungdomar som gillar och sång och musik. Här finns också en grupp i blockflöjt.

Blockflöjt- och pianoundervisning

Vill ditt barn spela blockflöjt eller piano? För hen som är 7 år eller äldre har vi kurs för både nybörjare eller för den som spelat lite grann redan.

Måndagar kl. 16–18

Kungsladugårds kyrka.

Hitta till Kungsladugårds kyrka.

Barnkörer

Kom och sjung och ha roligt tillsammans! Vi uppmuntrar barnens kreativitet och samarbetsförmåga. Vi sjunger, ritar, pysslar och dansar. Vi medverkar på Små och Stora gudstjänster 4–5 gånger per termin.

Minikören 4–6 år

Torsdagar kl. 16.30–17

Kungsladugårds kyrka.

Hitta till Kungsladugårds kyrka

Mellankören 7–9 år

Torsdagar kl. 17.20–18

Kungsladugårds kyrka

Maxikören 10+ år

Torsdagar kl. 18.15–19.15

Kungsladugårds kyrka

Öppna förskolan Kungsladugårds kyrka

Kyrkan är öppen för alla som vill kika en stund! Träffa andra som också bor i området, fika, tänd ett ljus eller bara pausa.

Babyrytmik på golvet i Carl Johans kyrka.

Babyrytmik i Kungsladugård

Musik, rörelse och kontakt stimulerar barnets utveckling och stärker även kontakten mellan förälder och barn.

Någon spelar på et trumset, fokus på händerna som håller i trumpinnar.

Husbandet

Musik och sång för unga i Carl Johans pastorat. Vi håller till i Carl Johans församlingshem.

Vi firar gudstjänst i Carl Johans kyrka varje söndag kl.11. Välkommen!

Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström står i en trappa. Ljuset från ett fönster lyser upp från vänster.

Ingen hinner fram

Podcast om kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik, med Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström.

Treans spårvagn passerar utanför Carl Johans kyrka en solig sommardag.

Hållplats Carl Johan

Musik vid middagstimman, gemenskapsträff, litteraturläsning och sopplunch.

Ringar på vattnet i en stilla sjö.

Samtalsmottagning

Du kanske skulle prata med någon? Något har hänt i livet; en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera. Boka tid hos oss!

Musikgudstjänster

Musik på Klippan i St:a Birgittas kapell och musikgudstjänster i Carl Johans kyrka.