Äventyret

En rolig och kreativ stund i olika former varje vecka! Verksamhet för barn i förskoleklass till och med årskurs 3.

Äventyret startar i oktober!

Höstterminens grupp kommer att sätta igång lite senare än vanligt, men anmäl dig redan nu! Hör av dig till Joakim om du har några frågor!

Torsdagsgruppen

Det är känt att det är viktigt att främja kreativitet i en tidig ålder, och även att kreativa barn är mer uppfinningsrika när de ställs inför svåra situationer.

Vi kommer ha aktiviteter såsom film, skapande, bakning, tro och musik. Verksamhet för barn i förskoleklass till och med årskurs 3. Vi är även med på Barnens gudstjänster.

Anmälning till gruppen kan göras även efter gruppstart.

Inställt, Torsdagar kl. 15-17

Masthuggskyrkan

Anmälan

Här kan du anmäla ditt barns intresse för ÄVENTYRET. Ett formulär skickas per barn, så om du har fler barn som vill lämna intresseanmälan fyller du i ytterligare en intresseanmälan för det andra barnet.

Joakim  Thoresson

Joakim Thoresson

Masthuggs församling

Ida-Maria  Runsten