Äventyret

En rolig och kreativ stund i olika former varje vecka! Verksamhet för barn i förskoleklass till och med årskurs 3.

Torsdagsgruppen

Det är känt att det är viktigt att främja kreativitet i en tidig ålder, och även att kreativa barn är mer uppfinningsrika när de ställs inför svåra situationer.

Vi kommer ha aktiviteter såsom film, skapande, bakning, tro och musik. Verksamhet för barn i förskoleklass till och med årskurs 3. Vi är även med på Barnens gudstjänster.

Anmälning till gruppen kan göras även efter gruppstart. Terminsstart 23 januari

Torsdagar kl. 15-17

Masthuggskyrkan

Anmälan

Här kan du anmäla ditt barns intresse för ÄVENTYRET. Ett formulär skickas per barn, så om du har fler barn som vill lämna intresseanmälan fyller du i ytterligare en intresseanmälan för det andra barnet.

Kontaktpersoner för Äventyret

Ida-Maria  Runsten

Ida-Maria Runsten

Carl Johans församling