Äventyret

En rolig och kreativ stund i olika former varje vecka! Verksamhet för barn i förskoleklass till och med årskurs 3.

Det är känt att det är viktigt att främja kreativitet i en tidig ålder, och även att kreativa barn är mer uppfinningsrika när de ställs inför svåra situationer.

Vi kommer ha aktiviteter såsom film, skapande, bakning, tro och musik. Verksamhet för barn i förskoleklass till och med årskurs 3. Vi är även med på Barnens gudstjänster.

Onsdagsgruppen i Kungsladugårds kyrka 15.00-17.00. Höstterminsgruppen i Kungsladugård är tyvärr intsälld pga för få anmälda.

Torsdagsgruppen i Masthuggskyrkan 15.00-17.00. Start 36, 5 september. Anmälning till gruppen kan göras även efter gruppstart.

Anmälan och inskrivning
Välkommen till Barnens gudstjänst för gemensam inskrivning 1 september 11.00 i Masthuggskyrkan. Där kan barnen anmäla sig till grupperna. Det går även bra att anmäla sig nedan.

Här kan du anmäla ditt barns intresse för ÄVENTYRET. Ett formulär skickas per barn, så om du har fler barn som vill lämna intresseanmälan fyller du i ytterligare en intresseanmälan för det andra barnet.

Ida-Maria  Runsten

Ida-Maria Runsten

Carl Johans församling

Musikpedagog