För daglediga

För Byske-Fällfors församlings daglediga anordnas med regelbundenhet symöten och dagledigträffar. Församlingen håller även andakt på våra äldreboenden en torsdag i månaden (övriga torsdagar håller Byskes andra församlingar andakter).

Språkcafé på Broselsgården

På språkcaféet står språkinlärning och kulturutbyte i centrum. Deltagarna kommer från alla världens länder och språket vi pratar är svenska. Se mer härTorsdagar 18—20 i Broselsgården.

Träffpunkten i Frostkåge

Här träffas daglediga 3 gånger/termin i Baklängan, Frostkåge. Träffarna rymmer allsång, underhållning eller föredrag av någon inbjuden gäst/er, fika och andakt.
Vi träffas och trivs!

Frostkåges träffpunkt arrangeras av en lokal grupp i samarbete med Svenska kyrkan. Insamlade medel från servering och annat går till välgörande ändamål, lokalt eller internationellt.

SOPPLUNCH / PALTLUNCH
Två ideella grupper anordnar sopplunch respektive paltlunch en gång per månad.
Överskottett går till välgörande ändamål. Håll utkik i predikoturerna för aktuella datum.

LISA-TRÄFFEN

På Lisa-träffen - onsdagar kl 13.00-14.30 ojämna veckor - funderar vi tillsammans över bibeltexter och livsnära frågor. Ta med eget fikabröd och, om du så vill, en sticksöm. Kaffet bjuder vi på!

Välkommen!