Dopuppföljning

Efter dopet vill vi gärna fortsätta att ha kontakt med er och ert barn!

Dopet är början på en lång relation. Och vi vill gärna träffa er och ert barn även efter dopet. Därför blir ni inbjudna till Dopfest året efter att barnet döpts. Dit är självklart hela familjen, släktingar och vänner inbjudna.

När barnet fyllt tre år, får ni också en särskild inbjudan till samling i kyrkan.

När barnet fyllt fem år, delar vi ut Bibel för barn i gudstjänsten. Det kommer en särskild inbjudan till den gudstjänsten också.

Frågor? Kontakta någon av oss!

Helena Markström

Församlingspedagog, Barn och ungdom, Barn och familj