Öppet hus och Onsdagsträffen

Det här är mötesplatser i Bygdeå och Ånäset för dig som är ledig på dagtid. Alltid trevlig samvaro och fika! Kom som du är.

Oavsett om du är pensionär eller ledig på dagtid av andra skäl står dörrarna till våra dagledigträffar i Bygdeå, Ånäset och Flarken öppna för dig. Konceptet är detsamma även om vi i Ånäset träffas under rubriken Onsdagsträffen (så klart alltid på en onsdag) medan mötesplatserna i Bygdeå och Flarken kallas för Öppet hus. Tider och platser hittar du i kalendern här nedanför.

Varje gång har vi någon form av program med allt från sång till författarbesök och föreläsningar om något intressant ämne. Givetvis blir det fika också och tillsammans håller vi en enkel andakt.

När och var

Bygdeå församlingshem: Varje torsdag 13.00-14.30
Nysätra församlingsgård, Ånäset: En onsdag per månad 13.00-14.30
Flarkens kapell: En tisdag per månad 13.30-15.00

För datum och mer information se vår kalender.

Anett Hegebeck

Diakoniassistent