Höstretreat i Munkviken

Ibland kan vi behöva andrum, stilla reträttplatser dit vardagens stress och brus inte når. Den 7 - 10 november blir det en retreat på Munkvikens lägergård. Välkommen att anmäla dig redan nu.

Vi behöver tid för möten på djupet, med oss själva och med Gud. Något dygn i retreatens tystnad, stillhet och avskildhet kan bereda möjlighet för detta möte.

Den 7-10 november annordnar vi en retreat på Munkvikens lägergård. Gården ligger vackert till, där skog och hav möts, några kilometer söder om Lövånger.

Retreaten börjar med middag 18.00 på torsdag kväll och avslutas med lunch på söndagen.

Boende: Enkelrum
Kostnad: 2 495 kr
Retreatledare: Urban och Annika Nordqvist

anmälan senast 25 oktober