Kyrkskoj i Robertsfors

Torsdagar är bästa dagen för då är det Kyrkskoj för alla barn som går i förskoleklass–åk2 i Robertsfors!

Den som tycker att torsdagar är tråkiga får tänka om - det är ju då vi har Kyrkskoj i Robertsfors församlingsgård. Kom och sjung, lek och ha kul tillsammans med andra i åldern 6-8 år.

Från och med hösten 2020 flyttar vi Kyrkskoj till eftermiddagen och Kyrkans personal både hämtar och lämnar på fritids på Jenningsskolan i Robertsfors. Vi börjar med att fika tillsammans eftersom barnen missar mellis på skolan.

Var och när

Robertsfors kyrka, torsdagar 14.00–15.30

Att vara med på Kyrkskoj är helt gratis, även fikat.

Corona-information

Bygdeå församling har utifrån Folkhälsomyndigheten rekommendationer valt att fortsätta erbjuda samlingar och körer för barn. Vi ser till att hålla god handhygien, försöker hålla rekommenderat avstånd – speciellt vid sång och är extra noga med hygienen vid servering av fika. Precis som i skolan gäller att ditt barn ska stanna hemma vid symptom på förkylning och stanna hemma minst två dagar efter att barnet blivit symptomfritt.

Anmälan

HT 2020 startar 10 september. Anmäl gärna ditt barn senast 7 september för att få vara med redan från start. Vi måste få in en anmälan för att vi ska kunna hämta ditt barn på fritids. Du måste själv meddela fritids att ditt barn ska delta så att personalen där vet att vi ska hämta.

Antalet platser är begränsat men vi tar emot anmälningar även under terminerna så anmäl ditt barn redan idag.

Oss träffar du på Kyrkskoj

Annika Nordqvist

Erika Sandström

Karin Sjöström