Kyrkis - Kyrkans barntimmar

Kyrkans barntimmar är en dopuppföljningsverksamhet för alla 4- och 5-åringar. Vi berättar om Bibeln, sjunger, målar, pysslar och leker.

I kyrkans Barntimmar, eller Kyrkis som vi ibland kallar grupperna, får barnen möjlighet att lära känna Gud och ta del av kristen tro på sin egen nivå. Vi vill möta barnen med omtanke och respekt för barnets sätt att tro, tänka och känna.

Kyrkans barntimmar är ett led i den dopundervisning som kyrkan erbjuder och ska fungera som ett stöd för er föräldrar att förmedla den kristna trons grund.

Vi träffas under 1,5 timme en gång per vecka, och varje gång blir det en bibelberättelse med aktiviter kopplat till den tillsammans med sång och lek.

grupper i Bygdeå, robertsfors, Ånäset och Åkullsjön

I Bygdeå församling har vi Kyrkisgrupper i Bygdeå och Robertsfors på måndag förmiddag och i Ånäset och Åkullsjön på tisdag förmiddag. Blir det extra många anmälda kan det hända att vi delar grupperna på ytterligare dagar men det bestämmer vi efter att anmälningstiden gått ut.

gratis skjuts för barn i barnomsorg

De flesta av barnen vistas på dagtid i förskola eller hos dagbarnvårdare. Därför erbjuder Bygdeå församling kostnadsfri taxi från barnomsorg till barntimmarna och sedan tillbaka igen, förutsatt att personalen där ert barn vistas anser det vara möjligt att skicka iväg och ta emot barnen vid skjutsningen. (Det är ni föräldrar som själva frågar dagbarnvårdaren eller på ert barns förskola.)

Anmälan

Församlingen skickar varje år ut en inbjudan till alla barn i rätt ålder med information om anmälningstider för de olika Kyrkis-grupperna. Men är du osäker på om ditt barn fått en inbjudan är du alltid välkommen att kontakta någon av ledarna.

Annika Nordqvist

Mer om Annika Nordqvist

Annika ansvarar för Kyrkis/Kyrkans barntimmar i Robertsfors.

Katarina  Parment

Katarina Parment

Barn & ungdom

Mer om Katarina Parment

Katarina ansvarar för Kyrkis/Kyrkans barntimmar i Bygdeå och Åkullsjön/Överklinten.

Anette Rogvall

Fritidsledare

Mer om Anette Rogvall

Anette ansvarar för Kyrkis/kyrkans barntimmar i Ånäset.

Fler aktiviteter för barn- och familj