Kyrkis - Kyrkans barntimmar

Kyrkans barntimmar är en dopuppföljningsverksamhet för alla 4- och 5-åringar. Vi berättar om Bibeln, sjunger, målar, pysslar och leker.

I kyrkans Barntimmar, eller Kyrkis som vi ibland kallar grupperna, får barnen möjlighet att lära känna Gud och ta del av kristen tro på sin egen nivå. Vi vill möta barnen med omtanke och respekt för barnets sätt att tro, tänka och känna.

Kyrkans barntimmar är ett led i den dopundervisning som kyrkan erbjuder och ska fungera som ett stöd för er föräldrar att förmedla den kristna trons grund.

Vi träffas under 1,5 timme en gång per vecka, och varje gång blir det en bibelberättelse med aktiviter kopplat till den tillsammans med sång och lek.

grupper i Bygdeå, robertsfors, Ånäset och Åkullsjön

I Bygdeå församling har vi Kyrkisgrupper i Bygdeå och Robertsfors på måndag förmiddag och i Ånäset och Åkullsjön på tisdag förmiddag. Blir det extra många anmälda kan det hända att vi delar grupperna på ytterligare dagar men det bestämmer vi efter att anmälningstiden gått ut.

gratis skjuts för barn i barnomsorg

De flesta av barnen vistas på dagtid i förskola eller hos dagbarnvårdare. Därför erbjuder Bygdeå församling kostnadsfri taxi från barnomsorg till barntimmarna och sedan tillbaka igen, förutsatt att personalen där ert barn vistas anser det vara möjligt att skicka iväg och ta emot barnen vid skjutsningen. (Det är ni föräldrar som själva frågar dagbarnvårdaren eller på ert barns förskola.)

Anmälan

Församlingen skickar varje år ut en inbjudan till alla barn i rätt ålder med information om anmälningstider för de olika Kyrkis-grupperna. Men är du osäker på om ditt barn fått en inbjudan är du alltid välkommen att kontakta någon av ledarna.

Nu är det dags att anmäla sig till Kyrkans barntimmar HT 2020

Hösten 2020 erbjuder vi barn födda 2015 och 2016 plats i våra Kyrkis-grupper.

I Bygdeå träffas vi på måndagar 9.00 - 10.30 i församlingshemmet med start den 7 september.

I Robertsfors träffas vi i kyrkan på måndagar eller tisdagar (beroende på vilken förskola barnen går på) 9.00 - 10.30 med start den 7 september.

I Ånäset träffas vi på tisdagar 9.00 - 10.30 i församlingsgården med start den 8 september.

I Åkullsjön träffas vi på tisdagar 9.00 - 10.30 i Åkullsjöns bönhus med start den 8 september.

Din anmälan vill vi ha senast den 3 september. Om du av någon anledning inte kan fylla i formuläret går det också bra att ringa någon av våra ledare.

Uppgifterna nedan behöver du bara fylla i om du önskar skjuts till ditt barn.

Kom ihåg att du själv måste kontrollera med förskola/dagbarnvårdare om de kan skicka iväg och ta emot barnet.

Vi behandlar dina och ditt barns personuppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen GDPR. Mer om hur Svenska kyrkan och Bygdeå församling hanterar personuppgifter kan du läsa på https://www.svenskakyrkan.se/bygdea/personuppgifter

Annika Nordqvist

Mer om Annika Nordqvist

Annika ansvarar för Kyrkis/Kyrkans barntimmar i Robertsfors.

Katarina  Parment

Katarina Parment

Barn & ungdom

Mer om Katarina Parment

Katarina ansvarar för Kyrkis/Kyrkans barntimmar i Bygdeå och Åkullsjön/Överklinten.

Anette Rogvall

Fritidsledare

Mer om Anette Rogvall

Anette ansvarar för Kyrkis/kyrkans barntimmar i Ånäset.

Fler aktiviteter för barn- och familj