LEDIGA TJÄNSTER

Just nu söker vi en vikarie till barn- och ungdomsverksamheten samt en Trainee. Välkommen att söka!

BARN- OCH UNGDOMSLEDARE

Välkommen att söka ett vikariat under tiden maj 2021- maj 2022. Tiden anpassas efter din möjlighet att starta tjänsten vi vill dock att du börjar senast 1/6.

Tjänsten innehåller arbete med barngrupper, konfirmander, unga ledare, gudstjänster, läger inklusive planering och förberedelse.

Vi vill att du:
• är aktiv eller har tidigare varit aktiv i en svenskkyrklig församling.
• i och med att anställningen påbörjas är medlem i Svenska kyrkan.
• brinner för att arbeta för och tillsammans med barn och unga.
• lämnar utdrag om tillhörighet i Svenska kyrkan och ur belastningsregistret i samband med att anställningen blir klar.

Skicka ansökan, senast 26/4 med personligt brev, CV och löneanspråk till:

Skogsvägen 16
567 32 VAGGERYD

eller till: byarums.pastorat@svenskakyrkan.se

Anställningsintervjuer görs löpande.

Fackligt ombud:
Daniel Henriksson
daniel.henriksson@kommunal.se

TRAINEE

I Växjö stift finns en möjlighet för unga vuxna att få göra en meningsfull insats för sina
medmänniskor och för Svenska kyrkan. Det krävs inga speciella förkunskaper för att vara trainee, men vi vill att du:
• är aktiv eller har tidigare varit aktiv i en svenskkyrklig församling. Det är inget krav på att du är döpt eller konfirmerad men du ska uttrycka en vilja att döpas.
• i och med att anställningen påbörjas är medlem i Svenska kyrkan.
• är nyfiken på att lära dig mer om Svenska kyrkans tro och liv och ha ett
intresse av att studera på grundkursen.
• har ett intresse och en nyfikenhet på att eventuellt i framtiden arbeta i Svenska kyrkan.

Anställningen varar från 1 september 2020 till 30 juni 2021 och är på 75%.
Utöver det förväntas ungdomarna gå kyrkans grundkurs på S:t Sigfrids folk-högskola och delta i gemensamma träffar. Detta regleras i anställningsavtalet.

Lönen är på 22 265 kr för en heltid. Lönen uppdateras årligen i samband med lönerevisionen.

Skicka din ansökan, senast 26/4 med personligt brev och CV till:

Trainee i Byarums pastorat
Skogsvägen 16
567 32  VAGGERYD

eller till: byarums.pastorat@svenskakyrkan.se

Om du har frågor kontaka oss!