LEDIGA TJÄNSTER

Byarums pastorat söker komminister! Är det du?

Byarums pastorat söker komminister

Vi är ett väl fungerande pastorat med medarbetare som söker en präst på 100 % som vill arbeta brett i olika sammanhang och i alla åldrar. Du är trygg i din prästroll, har en god social förmåga, öppen för idéer och är strukturerad. Du kommer vara förankrad i barn- och ungdomsarbetet samt i diakonala uppgifter.

Byarums pastorat är del av en expansiv bygd och vi vill arbeta för gemenskaper där vi möts i vardag och högtid för att dela livet i stort och smått. Vi vill vara uppsökande för att möta människors olika behov och vara goda medmänniskor. Vi vill bygga församlingsgemenskaper där vi får växa som människor och vara ett starkt och öppet Vi!

Byarums pastorat ligger i Vaggeryds kommun, tre mil söder om Jönköping med arton anställda och ett stort antal ideella medarbetare. Vi verkar i fem orter med totalt fyra kyrkor, ett församlingshem och tre kyrkogårdar. Det finns goda kommunikationer mellan tätorten Vaggeryd och Jönköping/Värnamo.

Tjänsten förutsätter körkort och tillgång till bil.

Välkommen med din ansökan senast 31 januari till:

byarums.pastorat@svenskakyrkan

eller skicka till Skogsvägen 16, 567 32 VAGGERYD

Frågor besvaras av personalutskottets ordförande

Jan Andersson 076-937 26 28 eller Kh Jörgen Bok 070-197 68 94

Fackliga representanter: