Foto: Harald_Landsrath/Pixabay

Musik i sommarkväll

Sommaren 2022 bjuder Svenska kyrkan i Byarums pastorat återigen in till Musik i sommarkväll – Det blir många tillfällen att få lyssna till fin musik i olika stilar i våra fyra vackra kyrkor. Den 11 juni hålls den första konserten i Bondstorp - och följs sedan av många kvällar med härliga musikupplevelser ända till slutet av augusti.

Sommarens program

Ylenfors combo

Ylenfors Combo

Bondstorps kyrka 11 juni kl. 19 - Ett svängigt och musikaliskt innehåll där nyskrivet material varvas med psalmer och andra mer välkända melodier.

Sommarkonsert - Svenarums musikkår

Svenarums kyrka onsdag 15 juni kl. 19.00 - Svenarums musikkår i samarbete med gästsolister Urban Gärdborn piano och Jan-Olof Elg solosång.

Orgelkonserter i samarbete med Höglandets orgeldagar

Under två intensiva dagar ges ett flertal orgelkonserter på intressanta och historiska instrument i vårt närområde. I vårt pastorat blir det två orgelkonserter.

”SAKTA STIGER SOLEN”

Bondstorps kyrka 16 juli kl. 19 - En somrig, musikalisk och varierad konsertkväll med trion Henningson & Glans

Folkmusik - vårt svenska musikarv

Byarums kyrka midsommarafton kl. 18 - Traditionella folkmusikmelodier tillsammans med moderna inslag bildar kvällens program.

Rakel och Mattias Wreland

Vaggeryds kyrka 30 juli kl. 19 -Visor av Elisabeth Hermodsson

American hymns

Byarums kyrka 13 augusti kl 19. Fartfylld musik kryddad med country, bluegrass, rockabilly och blues.

En kvinna sitter på en klippa och tittar på solnedgången.

”Ge mitt sinne ro”

Svenarums kyrka 28 augusti kl. 17. En musikgudstjänst i nordisk ton