För barn och unga

Att få vara tillsammans med andra människor stora som små och göra saker man tycker om är både utvecklande och framför allt roligt.

I nuläget, då smittspridningen är så omfattande, gör vi följande förändringar :

- Terminsstarten barn- och ungdomsverksamheten skjuts fram. Vi återkommer när situationen har förändrats och tillåter att vi kan starta verksamheten

Små och stora

På små och stora möts vi tillsammans föräldrar och barn från 0 år. Vi sjunger, leker, upptäcker, skapar berättar, samtalar och fikar tillsammans. Välkommen med!

Några flickor står bredvid varandra framme i koret i en kyrka och sjunger glatt.

Barnkören

Välkommen med i barnkören för dig som är 6 -12 år och gillar att sjunga.

Miniklubben

För barn mellan 6 - 9 år. Vi upptäcker, leker, skapar, samtalar, m.m. Välkommen med!

Upptäckarklubben

För barn mellan 10 - 12 år. Vi upptäcker, leker, skapar, samtalar, fikar m.m. Välkommen med!

Välkommen med!

Ungdomskällan

Från 13 år. Vi gör olika aktiviteter som vi planerar tillsammans blandat med samtal och fika. Välkommen med.

Ung Ledare

Efter konfirmationen kan Du fortsätta som ung ledare i någon av våra verksamheter. Du erbjuder din hjälp och vi erbjuder ledarutbildning m.m.

Vill du bli medlem i Svenska Kyrkans Unga? Gratis! Då står du bakom följande:

Idé:
Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.

Syfte:
Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Bli medlem här, gratis!

Trivselpolicy för barn- och ungdomsarbetet i Byarums pastorat

Denna policy vill göra klart att alla barn, ungdomar och ledare har ett ansvar för att alla ska trivas, känna sig trygga och få en möjlighet att växa som människor. Den gäller vid alla våra samlingar, resor och läger.

Följande ansvar gäller:

• Du respekterar din kropp och hälsa samt är solidarisk med våra medmänniskor. Det innebär att du är drogfri. Om Du är över 18 år och brukar tobak måste det skötas diskret, dessutom hanterar Du fimpar miljövänligt.
  • Du behandlar andra med respekt och omtanke. Så som Du vill att andra ska vara mot dig, så behandlar Du andra. Både i IRL, på nätet och via SMS/MMS.
  • Du tar av det som erbjuds. Allt annat får Du låta vara. Dessutom är Du rädd om andras saker.

I och med att Du är med och deltar i pastoratets verksamhet ser vi det som självklart att Du följer policyn.

Brott mot policyn kan få konsekvenser som t.ex. kontakt med föräldrar/vårdnadshavare och är vi på resa/läger kan det innebära att Du får återvända hem vilket då bekostas av Dig själv.