Gruppen Context återkommer i höst till Burträsk kyrka

Matafton i Kalvträsk

På fredag, den 20/10 kl. 18.00, är alla välkomna till församlingshemmet i Kalvträsk. Där serveras god mat, kryddad med musik och några tänkvärda ord. Kvällens värdar; Bettina Radler och Anders Wälimäki.

Context framträder på hemmaplan

Gruppen Context från Burträsk har de senaste åren gått från klarhet till klarhet och lockat stora publikskaror till de kyrkor där gruppen framträtt.

Nu är det klart att de i höst även kommer att spela i sin hembygds kyrka. Närmare bestämt blir det fredagen den 17 november klockan 19 som Context tar plats i Burträsk kyrka.

Resultat från kyrkovalet

Nu är valresultaten från kyrkovalet klara och alla röster är räknade. I Burträsk-Lövångers pastorat fick Socialdemokraterna två mandat mer än vid valet 2013. Centern backade med två mandat medan det blev oförändrat antal mandat för nomineringsgruppen Tillsammans i Burträsk-Lövångers pastorat.

Här finns valresultatet i siffror