Livet är värt att utforska

På Edelvik startar snart en kurs med samtal om kristen tro.

Livet är värt att utforska. Den 14 mars kl.18 inbjuds alla som vill fördjupa sig i sin tro till kus och samtal (Alpha kurs) på Edelviks folkhögskola. (Provapåkväll den 28 februari kl.18) Det blir totalt åtta träffar med en enkel måltid och resonemang om tro, med stor respekt för varandras olika tankar. Kursen är gratis men maten kostar 50 kronor per tillfälle. (20 kr för studerande, pensionärer och LMA)

Kursen arrangeras av Edelviks folkhögskola i samarbete med Svenska kyrkan, Burträsk-Lövångers pastorat.

För information och anmälan kontakta kursledaren, skolpräst Ola Persson. Tel./SMS 070-362 69 50 E-post ola.persson@edelvik.se

Har du frågor kan du även kontakta Bettina Radler. Tel. 0914-437 03 E-post: bettina.radler@svenskakyrkan.se