Familjen

Vår församling värnar om familjen och under året arrangeras ett stort antal aktiviteter riktade till barn och familj. På grund av Corona-pandemin är all verksamhet pausad.

Familjegudstjänster är en gudstjänstform under lite friare former, ofta med enklare texter, dramatiseringar, sång och musik. Efter familjegudstjänstens slut finns alltid möjlighet att fika, umgås och leka tillsammans. 

Familjen är naturligtvis även alltid välkommen till de ordinarie gudstjänsterna i kyrkan där vi ställt i ordning en lekhörna för de allra minsta. 
 
Pysseldagarna engagerar inte bara de allra yngsta. Ofta sitter barn och föräldrar, gamla och unga sida vid sida och knåpar på små saker att ta med sig hem. Naturligtvis finns även tid för lite lek och något matnyttigt. 
 

Familjemiddagar, "after work". Några fredagar vår och höst arrangeras familjemiddagar i församlingshemmet med en meny som passar både ung och gammal. Efter middagen, medan de vuxna dricker kaffe och umgås runt borden, samlas de yngre en trappa ner för lekar och andra upptåg.