Foto: PEXELS

Dags att söka sommarjobb

Nyhet Publicerad Ändrad

Nu är det dags att söka sommarjobb i Svenska kyrkan Burträsk-Lövånger! Du kan söka till våra kyrkogårdar samt som medarbetare i Sommarkyrkan och Växtplats. Klicka här för mer info och ansökan!

Blomrabatt

Vi söker personal till våra kyrkogårdar

Våra utomhusmiljöer är ett kulturarv som utvecklas och besöks av allt fler människor. Ett exempel är våra kyrkogårdar. Vi söker både säsongsanställda (ansök senast 15 mars) och sommarpersonal (ansök senast 1 april)

Sommarkyrkan

Burträsk församling söker dig som har ett sång- och musikintresse, som kan sjunga eller spela ett instrument, samt planera och leda aktiviteter med barn. Vi söker fyra deltagare varav en ledare till sommarkyrkan 2023. Ansökan senast 1 april!

Växtplats Munkviken 1-30 juli

Växtplats är ett sommarjobb som ger dig som är 16 år eller äldre en unik möjlighet att växa som människa och låta den kristna tron växa till i ditt liv. Tillsammans med andra ungdomar från din egen och andra församlingar arbetar du i gårdens sommarcafé, med barnaktiviteter, praktiska utejobb m.m. Senast intresseanmälan 25 april.