Gudstjänst

Gudstjänsten är det centrala i församlingens liv och verksamhet. Från gudstjänsten utgår all annan verksamhet, likaväl som att all verksamhet strålar samman i gudstjänsten.

I Arlövs kyrka firar vi gudstjänst varje söndag och kyrklig helgdag kl. 11.
Nästan varje helg firar vi dopgudstjänst i Arlövs kyrka och/eller Burlövs gamla kyrka och/eller på Lindhaga församlingsgårds kyrksal.
Varannan torsdag firar vi kvällsmässa kl. 18 i Arlövs kyrka och sista tisdagen i månaden firar vi kvällsmässa kl. 18 i Lindhaga församlingsårds kyrksal.
Middagsbön mån-fre kl 12.00 i Arlövs församlingshem.
Andra tisdagen i månaden firar vi istället middagsmässa kl 12.00.

Ingen middagsbön v. 28-31.

För specifikt program se kalendern nedan.

Öppettider i kyrkan

Du är alltid välkommen till våra kyrkor för att sitta ned en stund, tända ett ljus eller be. Arlövs kyrka och Burlövs gamla kyrka är som regel öppna mån-fre kl 10-16, och lör kl 12-16, sön kl 10-16 samt i anslutning till alla gudstjänster.