Foto: Magnus Aronsson /Ikon

Vår verksamhet under nuvarande lock-down

Nya restriktioner i Brysselregionen får konsekvenser för vår verksamhet.

Tyvärr måste vi meddela att vi med nuvarande restriktioner inte kan fira gudstjänst med församling i kyrkorummet. Likt många andra kyrkor, t.ex. den anglikanska, har vi fattat detta beslut.

Vi fortsätter förstås fira gudstjänst, som för närvarande äger rum på vår Facebooksida;
Söndagar kl. 11.00 firar vi gudstjänst (oftast högmässa) och den livesänds på vår Facebooksida. Efter gudstjänsten, klockan 12:30, finns det möjlighet att dricka virtuellt kyrkkaffe på Zoom tillsammans med Fredrik. Vill du delta anmäler du dig till Tobias senast söndag klockan 11:00.
Onsdagar kl. 19.00 lägger vi ut veckans veckobön på facebooksidan. Denna veckobön är förinspelad och har svensk text.

Övrig verksamhet
Kyrkans svenskundervisning
för barn och Kyrkans barnkör fortsätter under vecka 47. Ung i Bryssel (18+) äger rum på Zoom på onsdagskvällarna.

Tisdagar, onsdagar och söndagar finns möjlighet att delta i fika på Zoom. Läs mer här.

Övrig verksamhet (kafé, matservering, körer, ungdoms- och familjegrupper m.m.) är tillsvidare tyvärr inställda. När det är säkert och tillåtet så återupptar vi förstås dessa.

Tveka inte att höra av dig till någon i kyrkans personal om du undrar något, eller vill prata med någon.