Tack och farväl!

Hälsning från Carolina och Stefan som går vidare till nya utmaningar.

Kära församlingsbor tillika vänner! Det är dags för oss att säga farväl till er, alla ni underbara människor som vi fått förmånen att träffa här under vår tid i Bryssel. Carolina har jobbat som kyrkomusiker här i tre och ett halvt år och Stefan har jobbat som husfar i två år. Det har varit de bästa jobb vi någonsin haft och det beror väldigt mycket på er. Den entusiasm, det engagemang och den uppskattning ni visat har varit ovärderligt för oss och fått oss att trivas så bra med våra arbeten. Vi är priviligerade som fått uppleva så mycket glädje i våra jobb och i vårt utforskande av Bryssel och Belgien. Stort tack till er alla för en fantastisk tid i Svenska kyrkan i Bryssel och vi önskar er allt gott i framtiden!