kyrknas trappa
Foto: Mathilda Dahlin

Kyrkans öppettider

Välkommen till Svenska kyrkan i Bryssel!

Den största delen av vår verksamhet är för närvarande digital, och äger rum på våra sociala medier, på Zoom och per telefon.

Men några gånger i veckan har vi öppet, där kyrkorummet är öppet och vi har försäljning;

Söndagar kl. 12.30-14.00

Kyrkorummet är öppet för enskild bön och andakt. Om det på förmiddagen har firats livesänd mässa (gudstjänst med nattvard) så finns möjligheten att ta emot nattvardens bröd. Kyrkans försäljning är öppen.

Onsdagar 17.00-19.30

Kyrkorummet är öppet för enskild bön och andakt. Om det på förmiddagen har firats livesänd mässa (gudstjänst med nattvard) så finns möjligheten att ta emot nattvardens bröd. Kyrkans försäljning är öppen.

Försäljningen

I kafédelen av kyrkan säljer vi böcker (begagnade och nya), godis, kanelbullar och svenska produkter som t.ex. ekologiska handdukar och bordslöpare från Ekelund. Allt ätbart säljs endast för take-away under de rådande restriktionerna i Belgien.

Du är varmt välkommen till kyrkan under dessa öppettider!