Coronaviruset, uppdatering 31 mars 17.00

Kyrkan är stängd tillsvidare enligt de belgiska myndigheternas direktiv. Under denna tid finns vi i personalen tillgängliga på telefon så hör gärna av dig om du vill prata med någon. Våra telefonnummer hittar du under rubriken Kontakt/Personal. Följ oss gärna på sociala medier som Facebook och Instagram. Där lägger vi kontinuerligt upp bilder, filmer och information. Var rädda om er!

Uppdatering 31 mars 17.00

Som vi tidigare meddelat följer vi utvecklingen av coronaviruset/Covid-19 noga. Då de belgiska myndigheternas direktiv och rekommendationer bland annat innebär att alla publika sammankomster ska ställas in fram till och med den 19 april måste vi nu meddela att våra gudstjänster fram till dess kommer att ställas in. Andra kyrkor i landet har också fattat detta beslut, till exempel den fransktalande katolska kyrkan och den anglikanska kyrkan.

Kyrkan kommer också att hållas helt stängd tills vidare. Tidigare var vår förhoppning att kunna hålla kyrkan öppen för enskild bön och andakt under våra ordinarie öppettider, men detta kommer alltså inte längre vara möjligt.

Kyrkans personal kommer att finnas tillgänglig på telefon under denna period. Ring oss gärna om ni känner oro eller bara behöver någon att prata med. Våra telefonnummer hittar du här

Detta är mycket tråkiga beslut att fatta men vi ber om er förståelse för dessa beslut. Vi hoppas att vi snart kan vara igång med vår ordinarie verksamhet igen.

/Fredrik Ollila, kyrkoherde

Lena Andersson Pench, kyrkorådets ordförande