Församlingslivet och våra grupper

Vi i Brunnby församling anpassar vår verksamhet efter myndigheternas rekommendationer kring coronaviruset. Det innebär att vi i nuläget pausar de flesta av våra verksamheter.

Max antal besökare i våra kyrkor är 8 personer. Tills vidare äger alla kyrkliga handlingar rum i Brunnby kyrka eller Mölle kapell.

Ytterligare anpassningar kan komma att ske framöver.

Vi uppmuntrar alla oavsett ålder att följa råden från Folkhälsomyndigheten.

BEHÖVER DU PRAKTISK HJÄLP?

Om du inte har någon anhörig eller någon annan i din närhet som kan hjälpa dig med att t.ex. handla eller hämta mediciner kan du kontakta Höganäs Volontärcenter. De samordnar hjälpbehovet i kommunen.

kommunen@hoganas.se eller 042-33 71 00

VI FINNS PÅ PLATS

Även om våra verksamheter är pausade så finns vi alla i personalgruppen på plats. Du är välkommen att höra av dig om du har frågor eller behöver komma i kontakt med oss av någon annan anledning.

Om du känner dig orolig och behöver prata med någon kontakta:

Mikael Pernborg, kyrkoherde 042-34 65 21 mikael.pernborg@svenskakyrkan.se

Marianne Kronholm, komminister 042-34 65 26 marianne.kronholm@svenskakyrkan.se

Anne Puronen, diakoniassistent  042 - 34 65 27 anne.puronen@svenskakyrkan.se

Annat stöd som finns är Jourhavande präst 112 - öppet kl. 17.00- 8.00.

KAN OCH VILL DU HJÄLPA TILL?
Tillhör du inte någon riskgrupp och har tid och möjlighet att hjälpa till uppmuntrar vi dig att:
- ta kontakt med Höganäs Volontärcentcenter och erbjuda din hjälp: kommunen@hoganas.se eller 042-33 71 00

- ta kontakt med de i din omgivning som du tror kan behöva hjälp eller din omsorg

- ta kontakt med oss i Brunnby församling