Information om höstens verksamheter

Vi i Brunnby församling anpassar vår verksamhet efter myndigheternas rekommendationer kring coronaviruset. Läs mer här:

Vi i Brunnby församling anpassar vår verksamhet efter myndigheternas rekommendationer kring coronaviruset. Det innebär att vi i nuläget pausar de flesta av våra verksamheter men vi firar fortfarande gudstjänst söndagar kl. 10. Från och med söndagen den 29/3 kan vi dock inte vistas fler än 50 personer i kyrkan och 30 personer i Mölle kapell. Tills vidare äger alla kyrkliga handlingar rum i Brunnby kyrka eller Mölle kapell. Ytterligare anpassningar kan komma att ske framöver.

Behöver du hjälp?
Även om våra verksamheter är pausade så finns vi på plats. Vi uppmuntrar alla oavsett ålder att följa råden från Folkhälsomyndigheten. Ett av råden är att stanna hemma för att undvika smitta och smittspridning och på det sättet hindra överbelastning av sjukvården. Detta gäller speciellt de s.k. riskgrupper där personer över 70 år är en stor grupp.

Om du behöver hjälp med att handla mat kan du kontakta:
Ica Nära Skeppet  042 - 34 40 40, johannes.samuelsson@nara.ica.se

Du kan höra av dig till diakoniassistent Anne om du behöver hjälp att ta kontakt med dessa, behöver hjälp att t.ex. hämta ut mediciner som kräver ID-handling eller känner dig orolig och behöver prata med någon.
Anne Puronen, diakoniassistent  042 - 34 65 27, anne.puronen@svenskakyrkan.se

Du kan även höra av dig till våra präster om du känner dig orolig och önskar ett samtal.
Mikael Pernborg, kyrkoherde 042 - 34 65 21, mikael.pernborg@svenskakyrkan.se
Marianne Kronholm, komminister 042 - 34 65 26,  marianne.kronholm@svenskakyrkan.se

Annat stöd som finns är Jourhavande präst 112 - öppet kl. 17.00- 8.00.

Kan du hjälpa till?
Tillhör du inte någon riskgrupp och har tid och möjlighet att hjälpa till uppmuntrar vi dig att:
- ta kontakt med Höganäs kommuns volontärbyrå och erbjuda att du kan hjälpa till
- ta kontakt med de i din omgivning som du tror kan behöva hjälp eller din omsorg
- ta kontakt med oss i Brunnby församling