Övriga lokaler i Heliga Ljusets kyrka

Heliga Ljusets kyrka är en modern lokal, där kyrkorummet är inbyggt i församlingshemmet. Det finns många fina lokaler där människor i alla åldrar möts och växer i sin tro på olika sätt.

Lokalerna går att låna vid kyrkliga förrättningar som dop, bröllop och begravning. Du bokar lokalen när du bokar den kyrkliga förrättningen.

Det går också att hyra lokaler för andra evenemang som föreningsmöten, föreläsningar, släktträffar och middagar. Det finns även AV-utrustning att tillgå.
Bilderna visar församlingssalen men det finns flera andra lokaler som passar andra ändamål. Kom gärna in och se själv.

För all typ av bokning kontakta Svenska kyrkans kansli i Brunflo tfn: 063-140 300 vardagar 9:00-12:00, 13:30-15:00

Vår vaktmästare Ingemar Berg 063-140 359 kan också svara på frågor om utrustning, antal sittplatser mm..